• Suspension Clamps
  • Kotak Persimpangan
  • Konektor Tugas Berat
  • Konektor Insulation Piercing

PerusahaanKaluwihan

ZHEJIANG SENTUO ELECTRIC CO., LTD minangka produsen profesional aksesoris ABC tegangan rendah kualitas dhuwur, didegake ing taun 2008. Kita miwiti saka pabrik cilik, saiki dadi pemasok 35% perusahaan ing China ing lapangan iki.

  • Kualitas produk sing apik banget

    Kita utamane ngasilake konektor tindikan insulasi, klem jangkar, klem suspensi, kothak persimpangan anti banyu lan aksesoris liyane.

  • Pengalaman Sugih Ing Produksi

    Kita wis 12 taun ing iki diajukake lan supplier saka 35% perusahaan ing China.

  • Kustomisasi Kemampuan

    Kita minangka pabrik kanthi tim R&D dhewe lan mesin cetakan lengkap. Bisa nyukupi syarat apa wae saka sampeyan.


ZHEJIANG SENTUO ELECTRIC CO., LTD minangka produsen profesional aksesoris ABC tegangan rendah kualitas dhuwur, didegake ing taun 2008. Kita miwiti saka pabrik cilik, saiki dadi pemasok 35% perusahaan ing China ing lapangan iki. Kanthi tanduran kita dhewe ing watara 20.000 meter persegi, lan tim R&D profesional lan laboratorium testing lengkap.Produk utama kita kalebu konektor tindikan Insulation, Clamps Anchoring, Clamps Suspension, Clamps galur, joints terisolasi lan lugs, Resin-kapenuhan kothak prapatan anti banyu, Street kothak prapatan cahya lan konektor tugas abot.

  • 150+Personil Teknis
  • 50Penghargaan Win
  • 500Pangiriman Dikirim